Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM Lijm

Wij bieden een breed scala aan lijmen van de beste kwaliteit. Ons assortiment bevat A-kwaliteitslijmen voor het bewerken van EPDM dakbedekking. U kunt op onze website allerlei soorten lijm terugvinden, waarmee u gemakkelijk het juiste product kan vinden om te voldoen aan uw behoeften en het beoogde oppervlakte.

EPDM Lijm

Onze hittebestendige en sneldrogende contactlijm is ideaal voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, hout en alle soorten kunststof (behalve PE en PP), en perfect voor het afwerken van de dakopstanden. Onze watergedragen hechtlijm is uitstekend geschikt voor het horizontaal verlijmen van EPDM dakbedekking met een natte methode. De lijm is speciaal ontwikkeld voor het enkelzijdig verlijmen op elk houten oppervlak. Informatie over precieze toepassing en de voordelen van de lijm vindt u bovendien op onze website. Heeft u nog vragen? Dan bent u altijd welkom om contact op te nemen!

Welke lijm heb ik nodig?

Bij het bevestigen van uw dakbedekking is het van groot belang dat dit vast zit en blijft zitten. Wanneer er lucht en/of vocht tussen uw dak en uw dakbedekking komt, kan dit ervoor zorgen dat uw dak uiteindelijk minder lang meegaat dan verwacht. Bij het kiezen van de juiste soort lijm bent u met name afhankelijk van het type ondergrond.

Onze EPDM hechtlijm op waterbasis is specifiek ontworpen voor eenzijdige verlijming van EPDM dakbedekking op houten oppervlakken. Deze hoogwaardige, hittebestendige lijm is geschikt voor de horizontale verlijming van EPDM volgens de methode van natte insluiting en maakt het mogelijk het EPDM plooivrij te monteren. Daarnaast blijft het na verlijming 15 minuten corrigeerbaar, wat ideaal is voor iedere doe-het-zelver of klusjesman.

Onze contactlijm is zeer sterke, hoogwaardige hittebestendige contactlijm (op koolstof / PU gebaseerd) en is uitstekend inzetbaar voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, hout en alle soorten kunststof (behalve PE en PP). Tevens geschikt voor zowel vijver- als daktoepassingen.

In ons assortiment vindt u de ideale lijm. kit en tape voor iedere toepassing. Heeft u toch nog vragen over welke lijm u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons.

Sluiten