Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Daktrimmen

Als u uw dak een strakke, afgewerkte look wilt geven, is aluminiumdaktrim de perfecte oplossing. Onze daktrimmen zijn standaard verkrijgbaar tegen lage prijzen en hebben allemaal een lengte van 2,5 meter. Om het installatieproces te vergemakkelijken, wordt elke daktrim geleverd met één verbindingsplaatje.

Aluminium daktrimmen

Onze daktrimmen worden standaard geleverd in een brute kleur, maar u kunt ook elke RAL-kleur aanvragen bij ons tegen een scherpe prijs en een snelle levertijd. Wij leveren kwaliteitsproducten van hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden we ook aanvullende producten zoals binnen- en buitenhoeken die worden geleverd met een gratis verbindingsplaatje.

Verwerking

Met onze kwaliteit daktrimmen en EPDM kit kunt u een nette afwerking van uw dak creëren. De daktrimschroeven zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van een perfect ogende rand van het dak. Door de los bij te bestellen materialen gaat de installatie snel en moeiteloos!

Met de aluminium daktrimmen en hoeken krijgt u alles wat u nodig heeft, inclusief een gratis aansluitstuk om de onderdelen aan elkaar te verbinden. De montage is bovendien heel eenvoudig en snel: per lengte daktrim heeft u 6 schroeven nodig en voor de hoeken 4 stuks. Tijdens de montage raden wij aan tussen de dakrand en de aluminium daktrim een rol EPDM kit aan te brengen. Op deze manier voorkomt u lekkages door water dat onder het trimwerk kan kruipen.

Sluiten