Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Accessoires

Met onze accessoires wordt het aanbrengen van EPDM op het platte of licht hellende dak een stuk eenvoudiger. Dankzij deze accessoires maakt u in combinatie met ons EPDM het oude of nieuwe dak eenvoudig waterdicht. De accessoires van Covermaster zijn de ideale toebehoren om bijvoorbeeld de lijm sneller en eenvoudiger aan te brengen, om vervolgens het EPDM aan te drukken met onze speciaal daarvoor geproduceerde aandrukrol. Maak uw bestelling compleet met deze accessoires, zodat u of uw klant onbezorgd aan de klus kan beginnen!

Accessoires

Onze accessoires maken het veel eenvoudiger om EPDM aan te brengen op platte of licht hellende daken. Met deze accessoires kunt u zowel oude als nieuwe daken gemakkelijk waterdicht maken. U kunt bijvoorbeeld lijm aanbrengen met onze toebehoren, waarna u de EPDM aandrukt met de speciale aandrukrol. Maak uw bestelling af met deze accessoires en begin gerust met uw klus!

Handgun ECO

Onze twee variëteiten van handguns zijn speciaal ontworpen voor het precieze verspuiten van alle soorten contactlijm. De handguns kunnen eenvoudig worden aangesloten op elke lijm in drukvatverpakking die geschikt is om te verspuiten. De twee soorten in ons assortiment zijn een Handgun ECO en een Handgun ECO met lans. Met de lans heeft u meer bereik en betrouwbaarheid. U kunt de handgun aansluiten op een drukvat met een losse slang van bijvoorbeeld 3,5 meter of van 5,5 meter. Zo heeft u optimaal gemak bij het spuiten op afstand.

Aandrukrollen

Onze drie verschillende typen hoogwaardige aandrukrollen drukken perfect de EPDM-rollen aan, zodat er geen vouwen inkomen en alles goed aansluit. Heeft u moeilijke hoeken te bewerken? Dan is een EPDM aandrukrol messing 6x28 mm precies wat u zoekt. Dankzij het smalle design worden lastige details veel gemakkelijker om netjes af te werken.

Sluiten