Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM Kit

Als u van plan bent om dakmaterialen af te dichten, hebben wij de perfecte oplossing! Onze kitten zijn van hoge kwaliteit en professioneel, waardoor u precies krijgt wat u nodig heeft voor een goede afdichting. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal dat u wilt bevestigen, helpen we graag bij het maken van de juiste keuze.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

EPDM kit

Met onze EPDM kit kan uw platte of licht hellende dak eenvoudig worden geïnstalleerd op Amerikaanse en Europese EPDM zonder eerst een primer te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat de kit ook vast blijft zitten als het oppervlak nat is. U kunt onze EPDM kit ook als reparatiekit gebruiken, zodat uw dak er altijd mooi strak uitziet!

Toepassen van EPDM kit

EPDM kit is een veelzijdig product waarmee twee stukken EPDM aan elkaar vastgehecht kunnen worden. Met 1 tube kunt u gemiddeld 6 meter rubber aan elkaar hechten, wat ideaal is voor het bevestigen van daktrim, het maken van hemelwaterafvoeren waterdicht of voor andere klusjes. De EPDM kit levert een betrouwbaar en duurzaam resultaat op.

Het is noodzakelijk om de randen van een dak waterdicht te maken. Hiervoor worden daktrimmen geïnstalleerd op een folie en vervolgens bevestigd met schroeven en EPDM kit. Met deze methode voorkomt u lekkages en vuilophoping. Wij raden aan om EPDM-kit toe te passen, zodat u toekomstige onderhoudsklussen kunt voorkomen.

Sluiten