Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM dakpakket

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw dak? Kijk dan niet verder dan ons EPDM-dakpakket. Wij bieden complete pakketten met al het nodige materiaal om te monteren, volledig afgestemd op uw dakoppervlakte. Onze EPDM-dakbedekking is gemaakt van de beste kwaliteit rubber en garandeert jarenlang plezier van een mooi en strak dak!

Verlies geen tijd meer door een tekort aan EPDM lijm, kit of montage materiaal. Met onze scherp geprijsde EPDM dakpakketten bent u altijd klaar voor uw volgende bouwproject of klus. En mocht er spoed achter zitten, contacteer dan onze klantenservice: we bezorgen de pakketten binnen 2 werkdagen en stellen ook stap voor stap montagehandleidingen voor. Kies daarom voor het Covermaster EPDM dakpakket compleet om altijd voorbereid te zijn op elke klus!

Inhoud pakket

  • EPDM Dakfolie in aangegeven oppervlakte (zorg voor een groter oppervlakte EPDM dan uw dakmaat, zodat u tijdens montage niks te kort komt).
  • Voldoende EPDM montage kit voor het oppervlakte
  • Voldoende Contactlijm voor opgegeven oppervlakte
  • Verfroller
  • Verfrol beugel
  • Andruk roller siliconen

Extra voordelig EPDM dakpakket compleet pakket

Als u de beste en meest voordelige oplossing voor een EPDM dak wilt, is het aanschaffen van een compleet EPDM dakpakket de juiste keuze. U bespaart veel geld door alle materialen in één pakket aan te schaffen, wat veel goedkoper is dan het kopen van losse materialen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste producten bij elkaar te gebruiken om de fabrieksgarantie op uw EPDM te behouden. Kortom: door een compleet dakpakket aan te schaffen weet u zeker dat u het beste resultaat voor uw dak krijgt.

Sluiten