Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM Primer

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het aanbrengen van EPDM primer. Ons assortiment omvat primers in verschillende maten, zodat u precies de juiste hoeveelheid kunt kopen, ongeacht de grootte van de klus. Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

EPDM Primer

Primer is de perfecte oplossing voor een sterke hechting van EPDM-dakbedekking aan de ondergrond. Onze EPDM primer is geschikt voor beton, OSB, multiplex en metalen oppervlakken. Door primers te gebruiken zorgt u ervoor dat het EPDM stevig verbonden blijft met de ondergrond en creëert u een waterproof verbinding waardoor de hechting van het EPDM geoptimaliseerd wordt.

Toepassen van EPDM Primer

EPDM primer heeft twee belangrijke functies. Ten eerste zorgt het ervoor dat de EPDM-folie goed en stevig blijft zitten. De primer reinigt ook op een bepaalde manier de ondergrond waarop de folie wordt geplaatst, zodat de dakbedekking overal waterdicht kan worden gemaakt. Wees dus snel en precies met aanbrengen van EPDM primer, want het is een extreem krachtige lijm die snel droogt.

Een effectieve manier om EPDM primer aan te brengen is met behulp van een schuurspons. Dit ruwt de ondergrond lichtjes op en verwijdert tegelijkertijd alle eventuele vuildeeltjes. Zodra dit gedaan is, brengt u de EPDM primer aan en, zoals eerder besproken, kort daarna de bijbehorende dakbedekking.

Sluiten