Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM Tapes

Met onze EPDM tapes bent u verzekerd van de beste kwaliteit. We bieden vele verschillende breedtes, afmetingen van de rol en andere mogelijkheden voor het optimaal gebruiken van het product. Kies wat bij uw toepassing past, zodat u altijd een goede keuze maakt.

EPDM Tapes

Met onze dubbelzijdige EPDM tapes kunt u ervoor zorgen dat de EPDM-bedekking op platte of licht hellende daken waterdicht blijft. De tape is gevulkaniseerd en drukgevoelig, zodat er een stevige, waterdichte verbinding ontstaat tussen twee EPDM-lagen. Onze tape is makkelijk aan te brengen en biedt een uitstekende hechting. U kunt EPDM tapes van verschillende lengtes en breedtes bestellen.

Toepassen van EPDM Tapes

EPDM tapes worden gebruikt om twee stukken EPDM met elkaar te verbinden, waardoor er een langer geheel ontstaat. Daarnaast kunt u ook kiezen voor EPDM lijm of EPDM kit, die precies hetzelfde effect hebben. De tape is een ideale manier om twee stukken EPDM-dakbedekking samen te voegen.

Wij verkopen twee verschillende tapes, Splice tape en Cover tape. Splice tape is dubbelzijdig EPDM tape dat op meerdere manieren EPDM-stukken aan elkaar kan bevestigen. De Cover tape is zelfklevend, waarbij de onderzijde als 'zelfplakker' werkt terwijl de bovenzijde nog met een activator zoals lijm of kit geactiveerd moet worden.

Sluiten