Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Miofol 125AV dampdichte folie 1,50 x 50 m

Miofol 125AV dampdichte folie 1,50 x 50 m

Miofol® 125AV is een dampdichte pure aluminium folie voorzien van LPDE coating. De Miofol® 125AV is met een polypropyleen weefsel versterkt waardoor de folie bestand is tegen grote mechanische belastingen, ook tijdens transport van geprefabriceerde elementen. Damp vanuit de ruimte kan door Miofol® 125AV niet in de constructie of isolatie komen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte
  • Laagste prijs in Nederland én België!
  • Vrijblijvend advies door onze professionals
  • Bij voorraad bezorgd op werkdagen binnen 48 uur

    Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Toepassing
Miofol® 125AV wordt toegepast als dampdichte folie in vloer-, gevel- en dakconstructies. De folie wordt toegepast aan de warme zijde van de constructie. Door de dampdichte eigenschap is de Miofol® 125AV geschikt voor gebouwen die tot klimaatklasse 4 behoren, zoals sauna’s, zwembaden, badkamers, fitnessruimte etc. Miofol® 125AV beschermt de constructie tegen vocht en zorgt voor een optimale luchtdichte isolatie.

Verwerking
Miofol® 125AV aan de warme zijde van de vloer-, gevel- en dakconstructies aanbrengen. Bevestig de folie met behulp van nieten op de achterliggende constructie. Ter plaatse van horizontale en verticale overlappen 100 mm aanhouden. Voor een optimale dampremming adviseren wij nieten, naden en overlappen af te plakken met VAST-R® Aluminium tape basic. Doorvoeren en aansluitingen wind- en waterdicht afsluiten met VAST-R® Butyl tape of Tyvek® FlexWrap tape. De aluminium
zijde dient naar de binnenzijde gericht te zijn.

• Dampdicht SD >1500M
• Hoge treksterkte en rek bij breuk
• Uitermate geschikt voor zeer vochtige ruimtes (klimaatklasse 4)

Specificaties
Art.nr.
CMMG321251
Breedte
1,5 m
Lengte
50 m
Downloads
Sluiten